Регионалното управление на образованието в Пазарджик започна проверка по повод

...
Регионалното управление на образованието в Пазарджик започна проверка по повод
Коментари Харесай

Деца с учителки минават през жп прелез при спуснати бариери и идващ влак, проверяват случая

Регионалното ръководство на образованието в Пазарджик стартира инспекция във връзка публикуван в обществените мрежи клип, на който се вижда по какъв начин две учителки прекарват дребни възпитаници през жп прелез при спуснати бариери. Това е станало през вчерашния ден във Велинград, децата са от Основно учебно заведение „ Неофит Рилски “.

На клипа се вижда още по какъв начин половината деца съумяват да преминат през релсите, само че идващият трен на прелеза край Клептуза плаши останалите и те побягват обратно, изчаквайки да премине теснолинейката. Клипът е сниман от инцидентен човек и от нощес е в обществените мрежи.

Директорът на учебното заведение Юлия Триумджиева разяснява:

" Не мога да си обясня, тъй като учителите са с дълготраен опит. Просто една неточност, която е безусловно нелепа за мен. При състояние, че има спусната преграда и подадени звукови сигнали… Слава на Бога, че децата са живи и здрави. Сега напълно публично приготвяме писма за условие, писмени пояснения ".

От Регионалното просветително ръководство ще излязат с публично мнение по скандалния случай след приключването на инспекцията. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР