Регионалното състезание за млади предприемачи по програмата Учебна компания се

...
Регионалното състезание за млади предприемачи по програмата Учебна компания се
Коментари Харесай

Млади предприемачи показаха изобретенията си във Враца

Регионалното съревнование за млади бизнесмени по програмата " Учебна компания " се организира във Враца. В него вземат участие 26 тима от региона.
Форумът бе открит от заместник-кмета Петя Долапчиева: " Скъпи участници, по време на надпреварата ще имате опция, в конкурентна среда, да демонстрирате своите умения по продажби и маркетинг, като в същото време ще отбраните концепцията си пред журито. Инициативата дава късмет за осъществяване на взаимни планове. Пожелавам триумф на участващите екипи ".
Програмният шеф на " Джуниър Ачийвмънт " Вера Петканчин сподели следното: " Общината е хазаин на един от четирите районни форума, които организираме във Варна, Бургас и Перник, като тук броят на участниците е максимален. Вярвам, че всеки от вас ще покаже постигнатото през годината, а журито ще излъчи осемте най-хубави компании, които ще вземат присъединяване в Националния кръг на самодейността ".
Младежкото съревнование на хрумвания ще продължи с изявленията с образователните компании и показване на плановете им пред 5-членно жури. В края на деня ще бъдат селектирани финалистите в районния кръг, които ще се съревновават с млади бизнесмени от цялата страна на 9 и 10 юни в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР