Регионалното дерби между юношите на пазарджишкия Хебър и пловдивския Лидер

...
Регионалното дерби между юношите на пазарджишкия Хебър и пловдивския Лидер
Коментари Харесай

Бой на детски футболен турнир между пазарджиклии и пловдивчани

Регионалното дерби сред юношите на пазарджишкия Хебър и пловдивския Лидер завърши прибързано след всеобщи конфликти по терена сред децата и нахлуването на родители и треньори, научихме от спортното издание BG Derby.

Грубо нарушаване в центъра на терена стана причина момчетата да си налетят на пердах, а напъните на основния арбитър Джулия Бутракова за потушаване на напрежението не свършиха работа.

От лагера на домакините декларират, че техни треньори са влезнали първи на терена, с цел да се опитат да разтърват децата, а от трибуните в това време нахлуха и родители на част от участниците. Това накара хората и от двете страни да си хвърлят обвинявания за случилото се, само че за благополучие не се стигна до пердах и сред възрастните.

Бутракова реши, че няма по какъв начин да овладее обстановката с оглед дребното охранители край терена и побърза да приключи срещата при резултат 2:0 за домакините. Очаква се към момента окончателното решение на БФС по случая, установяването на виновниците и присъждането на служебна победа за Хебър или Лидер.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР