Регионалният здравен център в Питърбъроу преименува атриума си в чест

...
Регионалният здравен център в Питърбъроу преименува атриума си в чест
Коментари Харесай

Болницата в Питърбъроу кръщава атриума на името на Ан Кийнлисайд в чест на подарък от $2 милиона

Регионалният здравен център в Питърбъроу преименува атриума си в чест на Ан Кийнлисайд след нейния подарък от 2 милиона $ за фондацията на болничното заведение.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

По-рано тази седмица в болничното заведение се организира дребна гала за откриването на Anne Keenleyside and Family Atrium. Подаръкът е изработен посредством имението на Keenleyside. Професорът по биоархеология в университета Трент умря от рак през октомври 2022 година, откакто му беше сложена диагноза десетилетие по-рано, оповестиха от болничното заведение.

Партньорът на Кийнлисайд, Пат Бътлър, споделя, че нейното семейство и другари са щастливи от признаването на дарението от болничното заведение.

„ Подаръкът на Ан за болничното заведение отразява нейната великодушна и деликатна природа “, сподели Бътлър. „ Тя беше необикновено признателна за експертните и състрадателни грижи, които получи в Регионалния здравен център в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР