Регионалният природонаучен музей - Пловдив приветства своите посетители в новооткритата

...
Регионалният природонаучен музей - Пловдив приветства своите посетители в новооткритата
Коментари Харесай

Природонаучният музей обявява 9 дни с вход свободен за деца до 12 години срещу представяне на рисунка

Регионалният природонаучен музей - Пловдив приветства своите гости в новооткритата зала “Динозаври " с креативен конкурс на тематика “Ерата на динозаврите ". В интервала от 11 декември до 19 декември 2021 година (включително), всички деца до 12-годишна възраст ще имат опция да посетят експозицията на музея БЕЗПЛАТНО!

Единственото изискване е да показват на касата на музея при идването си креативно произведение на тематика “Ерата на динозаврите "!

Младите създатели ще могат да насочат взор към тази вълнуваща праисторическа епоха, като развихрят своето въображение, без ограничавания в стила, употребяваните материали и техника!

Предоставените произведения ще бъдат изложени в зала “Динозаври ", а най-хубавите измежду тях ще бъдат отличени и ще получат награди! Задължително е към всяко произведение да бъдат приложени три имена, възраст, телефон и имейл за връзка с участника!

Напомняме, че в музея се позволяват деца само с компаньон! Според актуалните противоепидемични ограничения, гости над 18 години би трябвало да дават зелен документ, а през почивните дни (събота и неделя) в постройката на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни проби на цена от 10 лв..

Регионалният природонаучен музей - Пловдив чака с неспокойствие вашите творби!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР