Регионалният исторически музей в Пловдив и район Централен“ бяха домакини

...
Регионалният исторически музей в Пловдив и район Централен“ бяха домакини
Коментари Харесай

Голям интерес към концертите на възглавници в Пловдив

Регионалният исторически музей в Пловдив и регион „ Централен “ бяха домакини на Оперетните концерти на възглавници, които в неделния ден събраха над 120 деца и техните родители. Общо два бяха концертите от 11:00 и от 17:00 ч., на които публиката се наслаждения на солистите Доротея Доротеева (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон). Виртуозни оперетни арии и дуети от Франц Лехар, Имре Калман, Димитър Вълчев и други прозвучаха под изкусния съпровод на пианистката Венета Нейнска.

 

Концерти на възглавници се състоят за следващ път в гр. Пловдив, като през април Георги Стаменов и неговият екип подават ръка на уредниците – фондация МОДО.

 

Един час преди всеки Оперетен Концерт на възглавници се състояха обещаните безвъзмездни Работилница на възглавници, в която децата създадоха собствен сувенир за спомен от концерта се грижеха Концерти на възглавници възнамеряват да се трансфорат в неразделна част от културния живот на гр. Пловдив, за което уредниците благодариха на „ Централен “ за поддръжката.

 

„ Нашите концерти се посещават от най-послушните деца на света “, загатна Венета Нейнска и благодари на сътрудниците на събитието Учебен център Хелен Дорон - Пловдив, Гайо Шоколад, както и Куайсер Фарма, които се грижеха за положителното въодушевление на публиката с забавни оферти и награди.

 

Георги Стаменов предложения уредниците още веднъж през септември в гр. Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР