Регионалната служба на ФБР (федералната полиция на САЩ) заяви, че

...
Регионалната служба на ФБР (федералната полиция на САЩ) заяви, че
Коментари Харесай

ФБР потвърди, че случилото се на моста Рейнбоу между САЩ и Канада е инцидент

Регионалната работа на ФБР (федералната полиция на САЩ) съобщи, че при следствие на случилото се на моста " Рейнбоу " сред Съединени американски щати и Канада, където автомобил избухна и починаха двама души, не са открити " никакви взривни материали и никаква терористична връзка ", съобщи Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

ФБР означи, че следствието на този пътен случай е поверено на локалната полиция.

По-рано губернаторката на Ню Йорк Кати Хоукъл също съобщи, че няма индикации за терористична офанзива при случая на моста.

Автомобилът се е движел от Ниагара фолс (САЩ) към контролния пункт на моста, който свързва Съединени американски щати и Канада през река Ниагара, когато се е взривил. Инцидентът докара до затваряне на граничния пункт и на други три пункта в региона. 

Говорител на град Ниагара фолс съобщи, че автомобилът се е движел с висока скорост и се е блъснал в преградни съобържения на граничния пункт.

Свидетел на злополуката е декларирал пред локална телевизия, че автомобилът е идвал от американска страна, отклонил се е, с цел да избегне друга кола, след което се блъснал в оградата и избухнал.

От службата на моста " Рейнбоу " нарекоха случая " тежка злополука ".

След случая четири гранични пункта сред Съединени американски щати и Канада бяха затворени като защитна мярка, а интернационалното летище Бъфало-Ниагара предприе инспекции за сигурност на всички коли. Пътниците бяха предизвестени да чакат спомагателни инспекции. Мерките за сигурност сътвориха спомагателни усложнения в трафика в един от най-натоварените интервали на годината поради Деня на благодарността.

Около 6000 автомобила минават всекидневно през моста " Рейнбоу ", като делът на товарния трафик е пет %, сочат данни на федералната администрация за автомагистралите. Мостът е издигнат през 1941 година и е с дължина 439 метра.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР