Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана обяви

...
Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана обяви
Коментари Харесай

​Екоинспекцията в Монтана си търси главен експерт по водите

Регионалната ревизия по околната среда и водите в Монтана разгласи конкурс за основен специалист, който да дава отговор за запазване на водите, научи BulNews.bg.
Задълженията на основния специалист са да ползва нормативната уредба в региона на запазване на околната среда по повод запазване на водите. Той би трябвало да реализира предпазен, настоящ и следващ надзор на територията на областите Монтана и Видин по използване условията на главния закон за запазване на околната среда и специфичния закон за водите. Сред дилемите му са да събира и обработва информация, поддържа регистри и база данни, както и да изготвя разбори и оценки. Той носи директна отговорност по отношение на използването на нормативните актове и предлаганите от него решения.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е IV младши сан бакалавър с най-малък професионален опит от най-малко 2 години.
Кандидатите за поста би трябвало да дават отговор на изискванията на член 7 от ЗДСл, както и да имат компетентност еколог, естествени науки-биология или професионален опит – 4 години и/или III мл. Ранг.
Минималният размер на главната заплата е 460 лв., като главният размер на възнаграждението за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи за поста е до 11 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР