Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Монтана

...
Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Монтана
Коментари Харесай

Малчугани творят коледни картички в конкурс на РИОСВ

Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в Монтана провежда конкурс за коледна картичка и благопожелание "Коледно чудо ". Участие в него могат да вземат деца на възраст от 5 до 14 години от областите Монтана и Видин.
Предвидени са награди както за най-красивите картички, по този начин и за най-оригиналните коледни пожелания, афишират от Регионална инспекция за опазване на околната среда. Задължително изискване за присъединяване в състезанието е четливото изписване (на обособен лист, прибавен вътре в картичката) на трите имена, възраст, учебно заведение, обитаемо място и телефон за връзка.
В регламента на състезанието няма ограничавания в размера и техниката, употребена при изработването на творбите.
С изпратените картички ще бъде проведена галерия в Информационния център на Екоинспекцията. Те могат да бъдат донесени или изпратени по пощата на адрес: Регионална ревизия по околната среда и водите - Монтана 3400, ул. „ Юлиус Ирасек” № 4, ПК 55, за състезанието „ Коледна картичка и благопожелание „ Коледно вълшебство”.
Творбите би трябвало да бъдат изпратени най-късно до 17 декември, като важи пощенското клеймо. Организаторите на състезанието допълват още, че описът на наградените ще бъде оповестен на 20 декември на уеб страницата на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР