Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Бургас

...
Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Бургас
Коментари Харесай

Шест месеца екоинспекцията в Бургас не казва дали трябва да се разруши кеят на Доган

Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в Бургас е институцията, поради която не може да стартира премахването на 200-метровия пристан пред така наречен сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган край Росенец, при построяването на който бяха открити нарушавания. Това се разбра от изявление на министъра на районната развиване и благоустройството Андрей Цеков пред " Нова телевизия ".

През седмицата той отговори документално на депутата на " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев, че точно тази ревизия към момента не дава мнение дали кеят би трябвало да бъде опустошен. Сега той посочи, че шест месеца се чака отговорът ѝ.

 Премахването на кея на Доган към този момент година не може да стартира Премахването на кея на Доган към този момент година не може да стартира

Цеков сподели още, че в бюджета на Дирекция за народен строителен надзор (ДНСК) в никакъв случай не са били залагани средства за разрушение на противозаконни градежи. Новият кабинет обаче към този момент го е направил и ще може да поеме разноските, в случай че се наложи, за премахването на кея. Той добави, че чака още тази година да стартира този развой.

Регионалният министър добави, че в никакъв случай не е правена капиталова стратегия за развиването на пътната инфраструктура в страната.

 Новият районен министър подмени съвсем цялото управление на пътната организация Новият районен министър подмени съвсем цялото управление на пътната организация

" Така всичко в тази сфера не произтича от волята на изпълнителната власт, а от субективната преценка на управлението на АПИ. Трябва нова тактика за пътищата ", съобщи Цеков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР