Регионалната дирекция по горите в Берковица обяви свободно работно място

...
Регионалната дирекция по горите в Берковица обяви свободно работно място
Коментари Харесай

Регионалната дирекция по горите в Берковица си търси главен юрисконсулт

Регионалната дирекция по горите в Берковица разгласи свободно работно място за основен юрист, научи организация BulNews. Позицията е за дирекцията по административно-правна и финансово-ресурсна активност.
Главният юрист обезпечава процесуалното посланичество на дирекцията пред съда и други юрисдикции. Осигурява цялостно правно обслужване на активността на РДГ – Берковица за съблюдаване на законността и правовия ред, на договорната дисциплинираност и трудовото законодателство. Той провежда, обезпечава и управлява активността по законосъобразното използване на Закона за административните нарушавания и санкции, като подкрепя шефа и зам.-директора на дирекцията.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за заемане на позицията е магистър, с най-малък професионален опит от 3 години и IV младши сан.
Кандидатите би трябвало да имат юридическа дееспособност и да познават чудесно Закона за правосъдната власт. Минималният размер на главната заплата за длъжността е 610 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е 26 септември.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР