Регионалната библиотека "Христо Ботев" във Враца отваря утре врати за

...
Регионалната библиотека "Христо Ботев" във Враца отваря утре врати за
Коментари Харесай

Регионалната библиотека във Враца отваря утре врати за читатели

Регионалната библиотека "Христо Ботев " във Враца отваря на следващия ден порти за читатели след два месеца на изключителни ограничения поради ковид, оповестиха от библиотеката.

Читателите ще имат достъп до отделите "Заемна за дома ", "Детски отдел ", "Обща читалня ", както и до филиала на библиотеката в квартал "Дъбника ". Работата с консуматори ще се прави при строго съблюдаване на обществената отдалеченост и въведените противоепидемични ограничения.

Столична библиотека отваря порти на 14 май

В постройката и залите на библиотеката няма да бъдат допускани хора без маски. В заемната за дома, детския отдел и филиала ще се позволява по един четец, а останалите ще би трябвало да изчакат реда си на разстояние не по-малко от 1,5 метра. В общата читалня могат да влизат до трима консуматори, а читателските места ще бъдат ситуирани на разстояние от 2 метра.

От 14 май ще бъде отворен за гости и археологическия комплекс "Калето " в Мездра. Посетителите ще бъдат допускани при съблюдаване на условията за обществена отдалеченост и на всички противоепидемични ограничения. В експозиционната зала на комплекса ще може да бъде обсъждана от трима души. Остава в действие възбраната за групови визити на археологическия комплекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР