Регионалната агенция по предприемачество и иновации – Варна представи днес

...
Регионалната агенция по предприемачество и иновации – Варна представи днес
Коментари Харесай

Проект стимулира млади жени предприемачи

Регионалната организация по предприемачество и нововъведения – Варна показа през днешния ден плана си „ Насърчаване на предприемачеството измежду младите дами в Дунавския район ” във Варна. В консорциума са включени общо 14 сътрудници от 9 страни от Дунавския район.

" Идеята на плана е да се подтикват млади дами с новаторски хрумвания, които да могат да започват и да развият личния си бизнес като осъществят пазарен триумф ", изясни в изявление за Радио Варна Ралица Жекова - изпълнителен шеф на Регионалната организация за предприемачество и нововъведения - Варна.

През идващия месец ще се организира огромно изследване за потребностите и бариерите, с които се сблъскват дамите, когато стартират бизнес. То ще бъде осъществено във всички девет страни, сътрудници по плана.

След обобщаването на резултатите от проучването следва да бъдат основани Центрове за предприемачество за дами в четирите университета сътрудници - Варненски свободен университет, университета на Панония, вузовете в Сараево и в Констанца. Това ще се случи през 2020 година, разясни Жекова. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР