Регионална здравна инспекция – Бургас обявява грипна епидемия на територията

...
Регионална здравна инспекция – Бургас обявява грипна епидемия на територията
Коментари Харесай

Обявяват грипна епидемия в още няколко области, вижте кои

Регионална здравна ревизия – Бургас афишира грипна зараза на територията на област Бургас от на следващия ден, 25 януари.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Грипна зараза ще бъде оповестена и в още две области и една община. Ето кои са те:

Обявиха грипна почивка в Бургаска област

Регионална здравна ревизия – Кърджали афишира грипна зараза на територията на област Кърджали, считано от понеделник, 27 януари.

Регионална здравна ревизия – Хасково афишира грипна зараза на територията на област Хасково, считано от понеделник, 27 януари.

Регионална здравна ревизия – Ловеч афишира грипна зараза на територията на община Луковит, считано от понеделник, 27 януари.

До второ разпореждане се лимитират плановите интервенции и свижданията в лечебните заведения. Преустановяват се женските и детските съвещания.

Фандъкова подсети каква е задачата на грипната почивка

Припомняме, от понеделник, 27 януари грипна зараза ще бъде оповестена и на територията на общините Благоевград, Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово, както и в София-град. В столицата от понеделник 27 януари до 4 февруари, в това число, заради висока заболеваемост ще бъде прекратен образователният развой във всички 273 учебни заведения. Учениците ще стартират образователни занятия на 6 февруари, защото 5 февруари е разгласен за неучебен ден заради края на първия образователен период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР