Регионална библиотека - Благоевград е подготвила редица занимателни и образователни

...
Регионална библиотека - Благоевград е подготвила редица занимателни и образователни
Коментари Харесай

Регионалната библиотека с редица инициативи за децата на Благоевград

Регионална библиотека - Благоевград е подготвила редица занимателни и просветителни начинания за децата на Благоевград във връзка коледно-новогодишните празници. Сред тях са " Коледна ария ", " Рождество Христово " и " Коледни магии ". Те са част от изненадите в " Коледен фестивал " 2017.
На 13 декември /сряда/ от 11:00 часа в Читалнята на Детския отдел на Регионална библиотека " Димитър Талев " Благоевград ще се организира Детско утро под надпис " Коледна ария ". Децата ще рецитират коледни стихотворения и ще нарисуват коледни картини, с които ще се направи галерия в библиотеката.
На 14 декември от 11.00 часа стартира " Рождество Христово ", където ще бъде извършена къса сказка за светлия християнски празник " Рождество Христово ", ще се прожектира тематичен филм и децата ще имат опция да оцветяват икони, отдадени на идващите празници, с които ще се вършат изложения в библиотеката и класните стаи.

На 15 декември от 14.00ч. стартират " Коледни магии ". Малчуганите ще рецитират коледни стихотворения и ще изпеят техни обичани коледни песни.
Участници в тържествата са възпитаници от II и III клас от II ОУ " Димитър Благоев " и III ОУ " Димитър Талев ", два ІІ класа на VІ СУ " Иван Вазов ", както и Регионална библиотека- Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР