Реформите, които Мъск обмисля, включват промени в начина, по който

...
Реформите, които Мъск обмисля, включват промени в начина, по който
Коментари Харесай

Илон Мъск разпусна борда на директорите на Twitter

Реформите, които Мъск обмисля, включват промени в метода, по който Twitter ревизира сметките, както и съкращения на работни места.

Washington Post заяви, че обсъжданият първи кръг от уволнения може да засегне 25% от личния състав на компанията. Вече са отстранени топ-мениджърите, защото на тяхно място Мъск притегля други високопоставени сътрудници в компанията. Сред екипа му е софтуерният вложител Джейсън Калаканис, който промени биографията си в своя акаунт в Twitter на „ основен шеф на мемовете “.

Самият Мъск към този момент се показва като " Chief Twit " и инициира полемика измежду потребителите, с цел да разбере дали има бъдеще в концепцията му някои от функционалностите на обществената мрежа да се употребяват против такса от Щатски долар 20 месечно. Същевременно, новият Chief Twit се съветва с Twitter-последователите си и по доста други въпроси – от рекламата, до условията към видео-постовете.

Според вчерашна декларация, показана пред Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати, Мъск към този момент е едноличен шеф на Twitter,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР