Реформаторите в Обединеното кралство са отхвърлили кандидат за изборите, след

...
Реформаторите в Обединеното кралство са отхвърлили кандидат за изборите, след
Коментари Харесай

Реформаторите отхвърлят кандидат, който си е фантазирал за депортации, за да се отърве от „чуждата чума“

Реформаторите в Обединеното кралство са отхвърлили претендент за изборите, откакто се появиха изказвания, че той е фантазирал за депортиране на „ милиони “ английски жители, с цел да „ се отърве от непознатата чума, която ние са били заболели от.

Бенджамин „ Beau “ Dade беше уволнен като претендент на Reform UK за Суиндън Юг, откакто групата на акцията HOPE not hate разкри, че той е разгласил рискова „ политическа пътна карта “ за уеб страницата The Mallard, която групата на акцията разказа като „ малко – четете крайнодесен излаз “. Публикацията, оповестена онлайн в края на 2022 година, приканва „ милиони чужденци и техните подвластни лица “ да бъдат експулсирани от страната.

Той също изиска " някаква форма на чистка " на държавни чиновници и съдии, които съгласно него са " корумпирани от предатели " и " рак, който би трябвало да бъде изрязан, без значение от разстройствата, които предизвиква ". Описвайки политическия си документ, господин Дейд сподели: „ Реалността на тази политика неизбежно ще бъде объркана. Цели сем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР