Реформаторите не приемат бюджет 2018 г. Като опозиционна партия те

...
Реформаторите не приемат бюджет 2018 г. Като опозиционна партия те
Коментари Харесай

Бюджет 2018 поставя бизнеса на колене, скочиха от РБ

Реформаторите не одобряват бюджет 2018 година Като опозиционна партия те възроптават на оферти план на държавен бюджет за следващата година.

Тяхната позиция е, че бюджет 2018 година слага бизнеса на колене . Натоварването за предприемчивите ще се усили с към 10% от силовото административно повдигане на осигуровки и заплати , аргументират се от Република България и акцентират, че това съставлява съществено оттегляне от достиженията на България в свободната самодейност и пазарна стопанска система.


" Разхлабваме коланите " с новия бюджет, подлага на критика специалист

А трябвало да е тъкмо противоположното - да трупаме остатъци

В позицията си, Политическият съвет на Република България сигнализира, че преразпределението на по-голям дял от Брутният вътрешен продукт от страната, с цел да може държавното управление " да заплати популистките си залитания " е проблем, който слага свободната частна самодейност " на системи ".

Според реформаторите престои бизнесът да става все по-зависим от публичните поръчки на властта, а тези политики ще доведат до усложнения за дребния и междинния бизнес и трайни вреди в икономическото развиване на страната ни.

 Дълг от 1 милиарда лева поема страната съгласно държавния Бюджет 2018 година
Дълг от 1 милиарда лева поема страната съгласно държавния Бюджет 2018 година

Публикуваха държавния бюджет на страната за 2018 година

По техните думи в оферти бюджет прозира неявяване на промени. От Република България недоволстват, че в бюджета не са планувани средства за нов орган за битка с корупцията . " За поредна година ръководещите залагат бюджетен недостиг, с който дефинитивно вкарват страната в дългова серпантина, излизането от която ще ни коства доста ", подчертават в позицията си от Реформаторския блок.

Те натъртват, че бюджет 2018 година е " напряко ляв-социалистически " .

 Българска социалистическа партия готви собствен план за Бюджет 2018
Българска социалистическа партия готви собствен план за Бюджет 2018

Нинова залага на приходи, обучение и сигурност в плана за бюджет 2018 година

Регорматорите са недоволи освен от ръководещите. " В желанието си да надскочат ГЕРБ, Българска социалистическа партия стартирали още по- несъответстващи и комунистически в същността си хрумвания ", написа в позицията .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР