Реферите от Пловдив надвиха конкуренцията по време на Десетия юбилеен

...
Реферите от Пловдив надвиха конкуренцията по време на Десетия юбилеен
Коментари Харесай

Пловдивските рефери спечелиха турнира в Бургас

Реферите от Пловдив надделяха конкуренцията по време на Десетия юбилеен шампионат за съдии в Бургас. Воденият от треньорския тандем Неделчо Чакъров/Атанас Бозев ликува в края на надпреварата, извършено при отлични условия на игращата в комплекс " Славейков ".

От трибуните ги приветства персонално ръководителят на Съдийската комисия Йордан Сталев, който по-късно вечерта връчи трофея на своите съграждани.

Турнирът, проведен от АСФБ, БФС и Община Бургас мина при отлични условия и всички рефери останаха удовлетворени. Те бяха настанени в комплекс " Клара " в Сарафово, а уредниците, отпред с ръководителя на АСФБ доктор Антон Генов и Георги Виделов се бяха постарали за богата културна и туристическа стратегия.
 Снимка 429526
Източник:

Освен тимът на зона " Пловдив ", в шампионата взеха присъединяване реферите от зоните с центрове София, Варна и Велико Търново. Чуждестранните посетители бяха от Люлебургаз (Турция) и Смедерево (Сърбия). Българските рефери, обаче демонстрираха, че са положителни и като футболисти и нашите тимове окупираха челните четири места в класирането.

Възлов за шампионата бе още първият мач, където по волята на жребия един против различен застанаха София и Пловдив. Столичани поведоха с 1:0 във " финала преди финала " с прекрасен гол на Волен Чинков и асистенция на Георги Иванов - Гонзо. Пред погледа на своя началник и съгражданин Йордан Сталев, обаче пловдивчани се подвигнаха на взлом и стигнаха до цялостен поврат - 3:1 с попадения на капитана Владимир Вълков, Радослав Гидженов и Мирослав Желев.

Въпреки загубата, реферите от зона " София ", водени от капитана си Ивайло Стоянов, съумяха да създадат две следващи победи - 4:1 над Смедерево и 3:1 над Велико Търново и стигнаха до бронзовите медали. Специалистите бяха безапелационни, че столичани играят съвременен и тактически верен футбол и единствено малшансът и тежкия чоп ги е лишил от край.



В мача за купата Пловдив съумя да победи водения от Станислав Тодоров тим на Зона " Варна " и победи с купата. На награждаването в Слънчев бряг участваха ръководителят на Семеен кодекс Йордан Сталев, неговият заместител Георги Йорданов и членът на комисията Валентин Добрев. Освен ръководителят на АСФБ доктор Антон Генов, награди връчиха и членовете на УС на организацията Кънчо Димитров и Неделчо Чакъров.

Мачовете бяха изсвирени съвършено от дамите Димитрина Милкова, Гергана Цанкова, Дориета Вълева и Любима Банова. Всички те получиха грамоти персонално от шефа на съдиите Йордан Сталев.



РЕЗУЛТАТИ:

ГРУПА A

Люлебургаз - Варна 0:3, Велико Търново - Люлебургаз 4:3, Велико Търново - Варна 0:3

ГРУПА B

Пловдив - София 3:1, Пловдив - Смедерево 0:0, София - Смедерево 4:1

ФИНАЛ: Пловдив - Варна 2:1

МАЧ ЗА ТРЕТО МЯСТО: София - Велико Търново 3:1

ИНДИВИДУАЛНИ НАГРАДИ:

Най-добър вратар: Красен Георгиев (Варна)

Голмайстор: Мартин Мачев (Плевен)

Най-полезен играч: Ивайло Стоянов (София).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР