Референдум за встъпване в Европейския съюз може и да е

...
Референдум за встъпване в Европейския съюз може и да е
Коментари Харесай

Ердоган: Референдум за влизане в ЕС може и да е подходящ за Турция

Референдум за встъпване в Европейския съюз може и да е подобаваща мярка за Турция . Това съобщи президентът на страната Реджеп Тайип Ердоган, добавяйки, че ще разиска сходна стъпка със своите министри. Това съобщи Reuters, представена от организация " Фокус ".
„ Вече е 2018 година, а те към момента ни карат да чакаме “, съобщи Ердоган по време на конгрес в Истанбул. „ Трябва да се обърнем към 81 милиона души и да забележим какво ще е тяхното решение (относно приемането на Турция в Европейски Съюз - бел. ред.) “, уточни президентът.
Той разяснява, че Турция няма да напусне Сирия , до момента в който сирийският народ не организира избори. „ Когато сирийският народ организира избори, тогава ще оставим Сирия на нейните притежатели “, съобщи Ердоган.
По отношение на съглашението с съветския президент Владимир Путин за основаване на демилитаризирана зона сред бунтовническите и държавните бойци в Северна Сирия, Ердоган разяснява: „ Осигуряването на този кулоар значи обезпечаване на Идлиб. И ние започнахме да укрепваме нашите постове за наблюдаване “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР