Реферът Станислав Тодоров и мафията в българския футбол се оказаха

...
Реферът Станислав Тодоров и мафията в българския футбол се оказаха
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" обвини съдията и мафията след загубата в Пловдив

Реферът Станислав Тодоров и мафията в българския футбол се оказаха отговорни за третата загуба на " ЦСКА-София " в шампионата - 0:1 от " Локомотив " (Пд). След края главният рупор в клуба против " неправдите " - основният управител Стойчо Стоилов, възнегодува: " Този човек (б.р. - Тодоров), който свършва с футбола, през днешния ден беше подложен за да се унижи за следващ път ЦСКА. Засадата при техния гол е три метра. Това е най-малкият проблем. Нашите играчи се малтретират и съдиите не взимат никакви ограничения. Удрят се без топка и никакви картони, фаулове не се дават. Това е безобразно съдийство. Това мога да кажа. Един път вечно футболът в България би трябвало да спечелва, тъй като сега е мафията. "

Извън фактически съмнителната обстановка, при която падна голът на Йосип Томашевич за " Локомотив ", обаче Стоилов отхвърли да коментира неубедителната игра на своя тим и за какво към този момент изоставането от първото място е 11 точки. Вместо него това направи един от тарторите на агитката - Росен Петров-Животното, който написа във Facebook по адрес на футболистите:  " Няма по-жалка панорама от ампутирания дух, за него няма протези! "

От " Локомотив " също имаха искания против рефера. Съветникът по футболните въпроси в пловдивския клуб Чавдар Цветков съобщи, че капитанът на " ЦСКА-София " Петър Занев е бил за изпъждане. Самият Занев обаче също се оплака от рефера и асистентите му. " Загубихме от " Локомотив ", тъй като играхме 14 против 11. Техният гол... А какъв брой отсъждания в противоположна посока... Всяко допиране се свиреше фаул. Аз този господин (б.р. - Тодоров) го знам от дълго време. Когато желае да добута мача в едната посока, доста добре го прави. Не споделям, че е преднамерено, само че някои неща натежават ", разяснява националът. Занев въпреки всичко призна, че проблем били и изпуснатите от съотборниците му положения.

Новият треньор на " ЦСКА-София " Милош Крушчич обаче реши да се концентрира върху своя тим и не се занимава със съдията. " За да победиш, би трябвало да вкарваш голове. Сигурен съм, че в случай че ние първи бяхме отбелязали, мачът отиваше в напълно друга посока. Али Соу пропусна 100-процентово състояние за гол и незабавно по-късно ние получихме гол в нашата врата... Въпреки изоставането няма да се предадем и ще издържим ", сподели сърбинът.

Предвид неочакваната пауза (заради локалните избори) до идващия турнирен мач, който ще е против " Етър " на 30 октомври във Велико Търново, Крушчич реши да провежда контрола за поддържане на тонуса. Тя ще е в четвъртък от 16 ч. против втородивизионния " Кариана " въз основата в Панчарево.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР