Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от главните действащи

...
Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от главните действащи
Коментари Харесай

Коя утеши главния съдия на финала на Мондиала?

Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от основните настоящи лица на финала на Мондиал 2018 в Русия сред Франция и Хърватия (4:2). Той отсъди противоречива дузпа за Франция при 1:1, с което наклони везните в интерес на "петлите ", които довършиха своя противник през втората част.

Атлетичният аржентинец беше подложен на яростни рецензии за решенията си, само че бързо откри разтуха в обятията на очарователната си втора брачна половинка Ромина Ортега, с която са семейство от 2015 година. Няколко дни преди сватбата той й се изяснява в обич непосредствено в ефир преди мач, който управлява.

"Скъпа, изпращам ти своята гореща и буйна целувка. В неделя ти ще станеш моя жена. Обичам те и съм благополучен ", споделя Нестор.

Двамата имат две деца: наследник Франческо и щерка Тициана. Въпреки, че е към този момент майка, Ромина обича да качва провокативни фотоси в обществените мрежи, в това число и такива, на които е без облекла. Като цяло тя обича по свободното облекло, с цел да демонстрира тренираното си под вещия взор на Нестор тяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР