Реферът на двубоя между Бохум и Борусия Дортмунд , че

...
Реферът на двубоя между Бохум и Борусия Дортмунд , че
Коментари Харесай

Реферът и федерацията: Имаше дузпа за Борусия

Реферът на дуела сред Бохум и Борусия Дортмунд, че е сбъркал, като не е отсъдил дузпа за жълто-черните.. Ремито значи, че Байерн още веднъж може да излезе отпред, в случай че завоюва в неделя.

Спорната обстановка се разви в 65-ата минута на срещата. Тогава нападателят Карим Адейеми беше съборен от бранителя на домакините Данило Соарес. Реферът реши, че няма нарушаване и не гледа обстановката на видео повтаряне.

„ Видях, че бранителят на Бохум пробва да играе за топката, а Адейеми си поставя крайници пред него. Помислих си, че той търси дузпата. Гледах запис и би трябвало да призная, че сбърках. Противно на моето чувство има ясмо нарушаване. И гледайки записа – Дортмунд трябваше да получи дузпа “, сподели реферът Щегеман. Той изясни и за какво ВАР не се е намесил. „ В Кьолн взеха решение, че няма неточност и няма причина да виждам екрана край терена. Явно и те са хора, и те са сбъркали. За страдание на няколко места допуснахме неточности “, добави той.

„ Защитникът се хвърля откъм гърба с двата крайници в битката за топката. Той не играе с топката и удря крайници на нападателя, като го събаря. Това е нарушаване и дузпа “, оповестиха от спортната дирекция на немските съдии.

„ Днес съдията реши изхода на мача. Пет кръга преди края и поради битката за купата в Германия да не гледаш тази обстановка на ВАР е несериозно и плахо “, съобщи спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел.

„ За мен има освен дузпа, само че и втори жълт картон и червен за играча на Бохум. Намирам, че това е доста непочтено “, съжали треньорът Един Терзич.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР