Редуваме много добри мачове, като с Швеция и Холандия, и

...
Редуваме много добри мачове, като с Швеция и Холандия, и
Коментари Харесай

Страхил Попов вижда психологически проблем в националния отбор

" Редуваме доста положителни мачове, като с Швеция и Холандия, и по-късно има лек спад. Според мен това идва леко и от психически проблем. ", съобщи Страхил Попов преди дуелите на националния тим против Франция и Люксембург от група " А " на международните квалификации.

" Въпросът е, откакто направин един мощен мач, да продължим и да не губим централизация за идващия дуел. Проблем са мачовете на открито. Точно това, съгласно мен, е разковничето - да сме мощни душевен, да не се отпускаме след един добър резултат, а да работим още повече, с цел да затвърдим постигнатото. ", показа крайният бранител.

Той е на мнение, че огромните звезди на Франция могат да бъдат спряни посредством отборна игра.

" Всеки от нас споделя, че нашата мощ е в тима и колектива. Нямаме такива характерности, като Франция. Надявам се отново да покажем отборна и групова игра, както изиграхме всички мачове тук в София. С взаимопомощ от всеки, не е невероятно да се спрат тези футболисти. "

" Надявам се да дойдат много хора на мача. Все отново е финален мач тук. Според мен направихме положителни мачове и хората могат да дойдат да ни поддържат. Също по този начин могат да видят едни огромни футболисти от тима на Франция. Стадионът ще се понапълни. За футболиста е доста значимо да усеща поддръжката на публиката. Това нещо ти дава мощ и спомагателна мотивация. ", показа Попов.

" Първият мач в София играем против един от най-хубавите тимове в света. Една прелестна опция всеки от нас да се покаже. Да покажем и на хората, че в тима има една позитивна наклонност на развиване. Следващият мач с Люксембург не би трябвало да се подценява, тъй като към този момент в Европа няма слаби тимове. Както видяхте, Люксембург направи еднакъв с Франция, победи Беларус, а много ни изтезаха и нас. Лека доза разпределяне може да докара до отрицателни резултати. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР