редстоящото сливане на племената все по-често е основна тема в

...
редстоящото сливане на племената все по-често е основна тема в
Коментари Харесай

Двама Рибари един срещу друг в битка за оцеляване в „Игри на волята: България”

редстоящото обединение на племената все по-често е съществена тематика в лагерите на тимовете. Това беше повода и за новата среща сред сестрите Йоанна и Екатерина. Двете получиха опция да начертаят тактиката си според от протичащото се. Всяка от сестрите е на мнение, че най-добре би било нейното племе да се разпадне – те претеглиха плюсовете и минусите на това да са в един тим или да останат разграничени.

Междувременно на Арената Станимира, Александър, Ивана и Владислав трябваше да преоткрият салдото в себе си. Условието, с цел да се спасят и един от тях да грабне 50 златни гроша, беше да се задържат най-дълго време на везна. Изпитанието криеше в себе си и въжена измама, която затрудняваше участниците във всеки идващ стадий на играта. Седемдесет и осем минути бяха нужни, с цел да отпаднат двамата Рибари. Те поставиха неимоверни старания, с цел да се приближат до успеха, само че последната фаза им попречи да запазят баланс. Един след различен Станимира и Александър се трансфораха в двамата участници, които отиват на елиминационен дуел и ще се борят за оставането си в „ Игри на волята: България “.



Борбата за златните грошове продължи още няколко минути сред Ивана и Владислав от Жътварите. Залитане в неверния моменти при жандармериста дефинира изхода от борбата. Инфлуенсърката съумя освен да се избави от елиминации, само че и да грабне премията.

С какво тестване ще би трябвало да се оправят двамата Рибари в борбата за оцеляване на следващия ден вечер? Ще бъдат ли Станимира или Александър подготвени да дадат всичко, за продължат присъединяване си в приключението – гледайте от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР