Редовното правителствено заседание ще се състои в сряда, 2 май,

...
Редовното правителствено заседание ще се състои в сряда, 2 май,
Коментари Харесай

Вижте какви решения ще взима МС утре

Редовното държавно съвещание ще се състои в сряда, 2 май, от 8.30 часа, оповестиха от държавната пресслужба.

На него Министерският съвет ще гласоподава Проект на решение за изменение на решение на Министерски съвет от 2016 година за приемане на секторна тактика за развиване на електронното ръководство в Агенцията "Митници " - "Е-Митници " 2016-2020 година, както и промени в пътната карта за осъществяването й.

Очаква се министрите да одобрят отчет за активността на Съвета за координацията в битката с правонарушенията, засягащи финансовите ползи на Европейския съюз, през 2018 година, както и доклад за осъществяването на Плана за деяние през 2018 година за осъществяването на Националната тактика за предварителна защита и битка с нередностите и измамите, засягащи финансовите ползи на Европейски Съюз.

В дневния ред е записано още, че държавното управление ще гласоподава и промени на свое разпореждане от 2014 година за основаване на Национален координационен механизъм за обзор на плановата подготвеност и приоритизиране на плановете в бранш "Транспорт " по Регламент (ЕС), нр. 1316/2013, на Европейския парламент и на Съвета за основаване на механизъм за свързване на Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР