Редовното правителствено заседание днес, 29 май, ще започне в 12:00

...
Редовното правителствено заседание днес, 29 май, ще започне в 12:00
Коментари Харесай

Правителството ще прави нов орган за оценка на изпирането на пари

Редовното държавно съвещание през днешния ден, 29 май, ще стартира в 12:00 часа. На него Министерският съвет ще реши дали да бъде основана междуведомствена група, която да прави оценка риска от изпирането на пари и финансиране на тероризма. Предложението е на премиера Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.
Министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова ще запознае министрите с напредъка по осъществяването на програмата за енергийна успеваемост на многофамилните здания през 2018 година.
На съвещанието ще бъде гласувано изменение и на подписаната на 28.08.2002 година спогодбата сред България и Международната организация на франкофонията, която регламентира работата на Франкофонския институт по администрация и ръководство в София.
В дневния ред на съвещанието на Министерския съвет е включено още разискването на плана за разработване на закон за марките и географските означения.
Предстои правилникът за устройството и активността на Министерство на вътрешните работи, както и устройственият устав на Агенция " Железопътна администрация " да бъдат изменени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР