Редовно заседание на правителството ще се проведе днес, съобщиха от

...
Редовно заседание на правителството ще се проведе днес, съобщиха от
Коментари Харесай

Правителството се събира на редовно заседание

Редовно съвещание на държавното управление ще се организира през днешния ден, оповестиха от държавната пресслужба. Дневен ред все още няма, като информация за него ще бъде предоставена в допълнение, съобщи dariknews.bg.

Припомняме ви, че след последното държавно съвещание обединението се разцепи и " ИТН " напуснаха ръководството. Техните четирима министри подадоха оставки, откакто напуснаха Министерския съвет. Тогава като спомагателна точка в програмата беше импортирана актуализацията на Бюджет 2022.

Последва вътрешно разединение и в редиците на Има Такъв Народ, като петима депутати напуснаха парламентарната група. Техен неофициален водач е подалият оставка състезателен министър Радостин Василев. Всички те се оповестиха против Слави Трифонов и дейностите на партийното управление.

Все още не е ясно дали четиримата министри от квотата на " ИТН " ще участват на държавното съвещание. Към момента те са в оставка, само че могат да бъдат представлявани от своите заместници.

Във вторник вечерта пък ГЕРБ-СДС оповестиха, че внасят избор на съмнение против кабинета Петков. Мотивите са неуспех в обществените финанси и стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР