Редовно идвам на проверка в НДК. Въпреки това винаги човек

...
Редовно идвам на проверка в НДК. Въпреки това винаги човек
Коментари Харесай

Боил Банов: 45 млн. лева струва ремонтът на НДК и се радвам, че успяхме да се вместим в него



Редовно пристигам на инспекция в НДК. Въпреки това постоянно човек има чувството, че темпът може да е по-добър. Това сподели министърът на културата Боил Банов в ефира на БТВ.

„ Мраморните стълби са съхранени, белите плочки дават отговор на всички условия толкоз хора да минават през тях “, изясни Банов.

Той сподели и зала 3, в която ще се организират всички събития по време на европредседателство на Съвета на Европейски Съюз. "Тя към този момент е годна. 2000 индивида могат да се съберат. Залата дава отговор на всички условия и на международните стандарти. Изглежда като една сериозна европейска зала. Има бюра, маси, фотьойли - цялата покъщнина е взета съхранена и подготвена да бъде ситуирана. Запазен е стилът, концепцията за НДК ", сподели министърът.

Красивите пана, творби на изкуството, са реставрирани и също съхранени добре. "На 1 декември ще сме в положение да правим последни проби на техниката ", изясни Боил Банов.

„ 45 млн. лв. коства ремонтът на НДК и се веселя, че успяхме да се вместим в него. Тези пари идват от държавния бюджет “, сподели още Банов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР