Редовният сезон в НБА вероятно ще се поднови на 31

...
Редовният сезон в НБА вероятно ще се поднови на 31
Коментари Харесай

Майкъл Джордан се обяви против възобновяването на пълния сезон в НБА

Редовният сезон в НБА евентуално ще се възобнови на 31 юли. Това решение са взели комисионерът на НБА Адам Силвър и бордът на лигата. Ако постоянният сезон продължи, всеки тим ще изиграе общо 72 мача на сезон вместо нормалните 82. Въпреки това се обмислят и варианти с възобновяването на сезона под формата на плейофи.

Останали са едвам два разновидността за възобновяване на сезона в НБА. Повечето членове на лигата са се съгласили за вид с 22 тима, само че към момента не е изключено присъединяване на единствено 20 отбора. В началото на идната седмица ще се организира гласоподаване, което ще дефинира точния формат за остатъка от сезона.

В същото време легендата на НБА и притежател на Шарлот Хорнетс Майкъл Джордън се разгласи срещу на присъединяване на всички 30 отбора във възобновяването.

„ Въздушния “ споделя, че няма защо да се играят „ безсмислени “ мачове. Идеята е дуелите да се играят в комплекса на „ Дисни “ в Орландо. Изискването за присъединяване на всички тимове са телевизионните права, които желаят да излъчват най-малко 70 мача. Шарлот Хорнетс заема десетото място в Източната конференция с баланс от 23 победи и 42 загуби по време на постоянния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР