Редовните местни избори на 29 октомври, които ще определят в

...
Редовните местни избори на 29 октомври, които ще определят в
Коментари Харесай

Изборната нощ: в София и големите градове се задават трудни балотажи

Редовните локални избори на 29 октомври, които ще дефинират в чии ръце да бъде локалната власт в идващите четири години, завършиха. Вотът има висок политически залог, тъй като може да повлияе върху нежните салда в ръководството на страната, формирано от ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ". Социолозите, които наблюдават гласуването през целия ден, предвидиха оспорвани борби в доста от огромните градове и конспирация до последно за вторите места. Данните на екзитпола на организация " Галъп " към 20 ч. сочат подравнен резултат за първите двама претенденти за кмет на Варна. Сегашният кмет Иван Портних (ГЕРБ) и претендентът на " Продължаваме промяната - Демократична България " Благомир Коцев имат по 26.9 на 100, сочат данните от допитването до гласоподавателите на изхода от изборните секции.

" Варненци демонстрираха, че не желаят модела " Портних ", ясно е, че няма значение хартия - машина, само че ние сме спечелили на тези избори, " разяснява пред медиите Коцев, се видя от репортаж на Нова телевизия. Той изрази увереност, че ще бъде подсилен на втория тур от всеки двама от трима варненци, които желаят смяна.

" Утрото е по-мъдро от вечерта ", сподели в коментар Портних. По думите му данните на неговата партия сочат доста по-убедителна преднина за него. Той чака на втори тур да го поддържат хората, които " желаят да кажат " не " не на всички операции и внушения и на корпоративните ползи и скрития избор ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР