Редовната сесия на Общинския съвет ще се проведе на 28

...
Редовната сесия на Общинския съвет ще се проведе на 28
Коментари Харесай

Предстои заседание на Общински съвет – Плевен

Редовната сесия на Общинския съвет ще се организира на 28 юли (четвъртък) от 09.00 ч. в Конферентната зала на Община Плевен в постройка „ Гена Димитрова ” при прелиминарен дневен ред от 39 точки.

Тя ще стартира с приемане на Стратегия за развиване на образованието в община Плевен 2021 – 2027 година Ще бъде прегледано предложение по отношение на смяна в броя на потребителите на профилираната услуга „ Асистентска поддръжка “, регламентирана като делегирана от страната активност. Ще се гласоподава осъществяване на процедура/и по Закон за обществените поръчки за възлагане на услуга „ Обществен транспорт на пасажери по съгласувани маршрутни написания на автобусни линии от републиканска, регионална и общинска транспортни схеми от квотата на Община Плевен “, както и  избор на експерт–счетоводители за легализация на годишните финансови доклади за 2022 година на комерсиалните сдружения с общинско присъединяване.

Съветниците ще обсъдят и одобрен лист на общинските жилища от фонд “Жилища за продажба ”, които да бъдат продадени на настанените в тях наематели, отговарящи на изискванията в Закона за общинската благосъстоятелност и Наредба №18/2019 година на Общинския съвет – Плевен, и установяване продажни цени на жилищата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР