Редовната липса на ни кара да се чувстваме изтощени веднага

...
Редовната липса на ни кара да се чувстваме изтощени веднага
Коментари Харесай

10 неща, които ни пречат да се наспим

Редовната липса на ни кара да се усещаме изтощени незабавно след пробуждане. Това води до доста здравословни проблеми, в това число и наддаване на ненужно тегло.

Днес ще ви дадем няколко съвета по какъв начин да спите по-добре и ще разберете кои са нещата, които пречат на качествения и ползотовен сън.
10 неща, които ни пречат да се наспим
1. Неправилната температура на въздуха

Заспиването на топло е прелестно, само че оптималната температура, при която тртябва да спим, е (15-23 ° C).

2. Физически извършения

Тренировките вечер не са целесъобразни, в случай че имате проблеми със съня. Правете извършения не по -малко от 3 часа преди лягане.

3. Осветление
 Никога не правете това на гладно, ще си докарате доста неприятности Никога не правете това на гладно, ще си докарате доста неприятности
Има няколко храни, които е безусловно непрепоръчително да се употребяват на празен корем. Въпреки това обаче множеството хора го вършат. К...

Дори и най-малката светлина, породена от електрическите уреди пречат на съня ви. Колкото по-тъмно е, толкоз по-добри ще спите.

4. Шум

Всеки тон, било то шумът от коли извън или мощното говорене на съседи, не разрешава на тялото да си почине.

5. Използване на леглото си с неверна цел

Много хора употребяват леглата си освен за сън, само че и като тип работно място, което води до намалено качество на съня.
 Вижте какъв брой алкохол би трябвало да пием дневно, с цел да сме здрави Вижте какъв брой алкохол би трябвало да пием дневно, с цел да сме здрави
Обикновено пристрастеността към алкохола се развива незабелязано. Всичко стартира с чашка от обичаното пиво вечер след работа. След време з...

6.

За всеки е ясно, че кофеинът пречи на заспиването. Хубаво е той да се употребява заран, а не вечер. Освен в кафето, кофеин има и в избрани чайове, шоколад и газирани питиета.

7. Алкохол

Да, алкохолът ви отпуска вечер и разрешава да заспите по-бързо, само че той се отразява отрицателно на съня като цяло. Консумирайте алкохол не по-малко от 2 часа преди сън. 

8. Претоварване на мозъка
 Вълшебният лек от моркови, който ще ви защищити от вирусите тази зима Вълшебният лек от моркови, който ще ви защищити от вирусите тази зима
Лекарство с моркови за повишение на имунитета против грип, вируси и настинки. Необходими артикули - 5 моркова - сокът от един прясно...

Преди заспиване се отвлечете от всички терзания и насочете мислите си към нещо напълно друго: припомнете имената на страни, започващи със същата писмен знак, или пробвайте да броите овце.

9. Липса на табиет

Липсата на ритуали, предшестващи нощния сън, е друга причина да не се чувствате отпочинали заран. Обучете тялото си да реагира на избран логаритъм: да вземем за пример, вземете топъл душ (не прекомерно студен или горещ) и слушайте музика. 

10. Положение за сън

И най-после, само че не последно място по-важност - позата за сън. Заспиването в неловко състояние, без значение дали сте сами или с колегата си, натоварва тялото ви, което води до липса на отмора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР