Редовната консумация на извара може да бъде полезна в борбата

...
Редовната консумация на извара може да бъде полезна в борбата
Коментари Харесай

Ползите от изварата в борбата с есенната депресия

Редовната консумация на извара може да бъде потребна в битката с есенната меланхолия и да увеличи потентността. Това твърди гастроентерологът Алексей Буеверов за организация „ Москва ”, представена от БГНЕС.
Изварата е богата на хранителни субстанции, протеини и мазнини и в по-малка степен на въглехидрати. Проучвания са потвърдили, че при постоянна консумация на извара се покачва настроението и човек елементарно може да преодолее есенната меланхолия, твърди лекарят.
 Рецепта на деня: Бисквитки с извара Рецепта на деня: Бисквитки с извара
Изварата е млечно произведение с високо белтъчно наличие. Получава се основно от вторичните артикули на млекопреработването – обезма...
Той напомня, че продуктът е богат на микроелементи – калций, магнезий, цинк, което способства освен за укрепване на костната тъкан, само че и на мъжката потентност.
Тъй като изварата е висококалоричен артикул, е добре да не се ядат повече от 200 грама дневно, като маслеността е целесъобразно да бъде сред 5% и 9%. От обезмаслените млечни артикули вредата е по-голяма от изгодата, акцентира Буеверов.
На първо място, организмът не получава задоволително количество мазнини и стартира да ги отделя самичък. На второ място, продуктите с ниско наличие на мазнини са по-безвкусни и производителят прибавя към тях захар и подсладители, което усилва наличието на калории в него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР