Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона София-Божурище със столицата,

...
Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона София-Божурище със столицата,
Коментари Харесай

Пускат редовен транспорт от София до икономическата зона в Божурище

Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона " София-Божурище " със столицата, Божурище и още няколко обитаеми места от сряда, 10 януари 2018 година, оповестиха от пресцентъра на " Национална компания Индустриални зони ".

Новата спирка на публичния превоз се намира на второто кръгово кръстовище в зоната (срещу постройката на Behr-Hella Thermocontrol) и ще бъде обслужвана от микробуси.

Индустриалната зона за първи път ще е обвързвана с публичен превоз със София (до метростанция " Сливница " ) и селата в региона, а работещите в индустриалния комплекс ще могат да се придвижват по-бързо и елементарно до него и назад.

Първият курс към индустриалната зона в работни дни потегля в 06:35 часа от метростанция " Сливница ", а последният - в 19:10 часа. Обратно, от Божурище към София първият микробус потегля в 06:20 ч., а последният - в 19:00 ч.

Транспортът ще се реализира с 3 микробуса Renault Master, модел 2017 година, които дават отговор на стандарта Евро 6, като фирмата-превозвач " Кариста Транс " разполага и с аварийни транспортни средства при нужда.

Всички обслужващи коли са оборудвани с непрекъснат GPS и видео надзор, както и с климатична и отоплителна система. Техен характерен знак е логото на Община Божурище.

Първоначалното разписание може да се промени, за по-доброто и усъвършенствано обслужване на жителите, прецизират от компанията транспортьор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР