Редови униформени полицаи, цивилни и спецченгета с бронежилетки са отцепили

...
Редови униформени полицаи, цивилни и спецченгета с бронежилетки са отцепили
Коментари Харесай

Бургаски квартал почерня от полиция, спецченгета с бронежилетки щъкат навсякъде

Редови униформени служители на реда, цивилни и спецченгета с бронежилетки са отделили регион към 10 дка в бургаския ”Меден рудник”, в средата на който е блок 96. Виждат се мобилна криминалистична лаборатория, както и патрулни коли.

Преди час и половина е нападнат апартамент в трети вход на бл.96, намиращ се на последния осми етаж, който е саниран за разлика от рухналите като цяло жилища на останалите съседи, написа "Флагман ", базирайки се на свои източници.

На скамейка пред четвърти вход е седнало момиче с алена шапка с козирка, която е защитавана от служители на реда. Има догатки, че момичето е обвързвано с претърсването на последния етаж.

Според източника в същия вход от към час и половина влизат и излизат, също и обикалят мястото видове със съмнителна осанка. Повечето са татуирани и с забележима принадлежност към престъпния контингент. Вероятно са надушили, че тече интервенцията по задържането на значима фигура.



Предполага се, че това момиче е обвързвано с акцията, която сега се реализира в блок 94. Тя е заклещена от служители на реда пред прилежащия вход



Криминалисти, цивилни ченгета и спецполицаи са пред блока. Текат следствени дейности. Става въпрос за нещо съществено



Претърсва се този апартамент на осмия етаж на блока



Огромен периметър е отцепен от полицията





Бусът на криминалистите е на паркинга пред блока

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР