Редно е да се променят нещата, защото ни вкараха в

...
Редно е да се променят нещата, защото ни вкараха в
Коментари Харесай

Експерти: Идеята на Радев е да ерозира доверието в демокрацията

" Редно е да се трансформират нещата, тъй като ни вкараха в една каша, в която мисля, че през цялата си история в България не е имало такава неразбория. Скарахме се с Русия, спряхме газовите доставки. Всъщност ние си ги спряхме, не че Русия ни ги дръпна. Нашият дебелоглав беше подобен – дайте ние ще се създадем по-велики от папата ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия арабистът и преводач Мажд Алгафари.

По думите му този кабинет ще възобнови доставките на съветски газ по в този момент настоящия контракт с „ Газпром ”. „ Очаквам и изгонените дипломати да бъдат върнати. Ако не същите хора – то най-малко същата численост. Това беше един огромен скандал за страна като България, която има исторически връзки с Москва ”, акцентира той.

„ Не ние сме си спрели доставките на газ. Той спря, тъй като Русия стартира нападателната си и с нищо непредизвикана война против Украйна. Целия свят към този момент е единомислещ по този въпрос, а страните, които мълчат – мълчат с стеснение ”,посочи от своя страна членът на УС на Атлантическия съвет на България полк. Владимир Миленски.

Според него „ премиерът- президент Радев ” ще се опита да промени геополитическата ориентировка на страната. „ Това ще стане тихомълком. Неговата съществена концепция е последователно да ерозира доверието на българите в демокрацията като една добра система за държавно устройство, изключително като се има поради, че сме една народна власт в детска възраст – ние нямаме рефлекса да разбираме, че демокрацията я вършим сами ние и я израстваме ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР