Редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев помогна на пострадалите в

...
Редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев помогна на пострадалите в
Коментари Харесай

Спасен живот! Военослужещият М.Пейчев помогна на пострадалите в тежката катастрофа тази сутрин

Редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев оказа помощ на потърпевшите в тежката злополука тази заран. Редник Пейчев от състава на 3-то бригадно командване, пътува по нормалния си маршрут от град Кюстендил към работното си място в град Благоевград. Към 05:10 сутринта, на интернационален път E-79, посока град Благоевград, малко преди разклона за село Бело поле, редови войник Пейчев вижда спрели коли, пушек и блъсканица.

Веднага стопира и вижда врязал се в мантинелата и в дирек аварирал пламнал автомобил. На мястото на случая има и други спрели коли и хора, които желаят да оказват помощ, само че никой към този миг не гаси все по-разгарящия се пожар в авариралия автомобил. Редник Пейчев незабавно изважда пожарогасителя от автомобила си и стартира да гаси пожара от страната на пасажерите в колата с цел да могат да бъдат извадени на безвредно място.

Пожарът в колата, обаче се разгорява бързо, а пожарoгосителя на редови войник Пейчев се изчерпва и за това той търси помощ от други спрели водачи, с цел да продължи гасенето на автомобила. В авариралия автомобил са пътували трима души. Благодарение на бързата и съответна интервенция на редови войник Пейчев двама от тях са извадени от пламъците и пренесени на безвредно място от горящия автомобил.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР