Redmi се подготвя за предстоящото пускане на Redmi Pad 2,

...
Redmi се подготвя за предстоящото пускане на Redmi Pad 2,
Коментари Харесай

Redmi Pad 2 се появява в Geekbench с чипсет Snapdragon 680

Redmi се приготвя за идното стартиране на Redmi Pad 2, който към този момент беше видян на уеб страницата FCC. Спецификациите на таблета изтекоха онлайн, а в този момент детайлностите за неговата продуктивност се появиха в Geekbench.

Преди формалното си показване, Redmi Pad 2 (номер на модела 23073RPBFC) се появи в Geekbench. Списъкът разкрива, че таблетът ще бъде оборудван с осемядрен процесор, състоящ се от четири ядра, работещи на 2,40 GHz, а останалите четири ядра работят на 1,90 GHz.

Чипсетът с кодово име Bengal допуска, че Redmi Pad 2 ще бъде оборудван със Snapdragon 680. Това развиване провокира полемики, защото предходният Redmi Pad включваше процесора MediaTek Helio G99.

Устройството има 4 GB RAM и работи с Android 13. Таблетът отбелязва 415 точки при single-core тестванията и 1411 точки при multi-core тестванията на Geekbench 6.

Слухове за спецификациите на Redmi Pad 2

Според предходни отчети се чака Redmi Pad 2 да се предлага с IPS LCD екран с 2K резолюция. Очаква се размерът на екрана да падне сред 10 и 11 инча. Освен това има клюки, че таблетът поддържа периодичност на освежаване от 90Hz.

Говори се, че таблетът е оборудван с огромна 8000 mAh батерия. По отношение на камерите се спекулира, че Pad 2 ще разполага с един датчик за задна камера, евентуално 8MP. За селфита и видео диалози в устройството ще бъде включена 5MP предна камера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР