Редките уискита винаги са изкушавали богатите инвеститори, а в последните

...
Редките уискита винаги са изкушавали богатите инвеститори, а в последните
Коментари Харесай

Бутилка уиски на цената на чисто нова Tesla? Macallan има такава оферта

Редките уискита постоянно са изкушавали богатите вложители, а в последните години се реализираха редица рекордни продажби.

Точно в точния момент за бонус сезона на Уолстрийт, шотландската дестилерия Macallan пуска в продажба 250 бутилки 52-годишно уиски от индивидуален малц, което стартира пътуването до узряването си, когато Линдън Джонсън е президент на Съединени американски щати, а Виетнамската война бушува, написа Bloomberg.
 Две бутилки шотландско уиски бяха продадени за по над $1 милион
Две бутилки шотландско уиски бяха продадени за по над $1 милион

Отлежалите уискита към този момент костват доста повече даже от първокласните виновност

Отлежала в европейски дъбови бъчви от шери, пристигнали от Испания, кехлибарената напитка се продава по 53 500 $ за бутилка. Точно на същата цена може да си купите двумоторна версия на Tesla Model 3 със задвижване на 4-те колела - в алено.

Една чаша от елитната напитка, която се отличава с мек усет и плодови нотки, евентуално ще коства към 1500 $, споделя ръководителят в Macallan Никълъс Вилалън.
 Снимка 402571
Източник:

Америка ще получи 42 от бутилките с скъпата течност, като 13 са предопределени за североизточната част на Съединени американски щати (предимно в Ню Йорк), оповестяват от компанията. Около 35 ще бъдат изпратени в Азия, от които 10 в Китай. На Англия се поставят 14.

" В този миг клиентът на индивидуален малц е международен клиент ", споделя Вилалън.

Но не очаквайте да намерите това елитно уиски в локалния магазин за алкохол. Бутилките от толкоз редки уискита нормално не се оферират по рафтовете в магазините, отбелязва Вилалън.
 Най-скъпото уиски в света: Само 50 мл от него костват $100 000
Най-скъпото уиски в света: Само 50 мл от него костват $100 000

Бутилката беше продадена тази есен против $1,5 милиона

Можете да се свържете с компанията, или да помолите някой с контакти в сектора да ви свърже.

Пускането в продажба на рядкото шотландско уиски идва след високопрофилните търгове на редки бутилки на Macallan предходната година. Сред тях е и 60-годишна версия, част от лимитирано издание, бутилирано през 1926 година Уискито е продадено на търг за 1.1 млн. $ през октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР