Редица световни и български брандове предлагат много отстъпки и подаръци

...
Редица световни и български брандове предлагат много отстъпки и подаръци
Коментари Харесай

Най-големият търговски парк в Югозападна България – HOLIDAY PARK Перник отвори врати

Редица международни и български марки оферират доста отстъпки и дарове във връзка откриването

Най-големият търговски парк в Югозападна България отвори порти през днешния ден в гр. Перник, на ул. „ Захари Зограф “ 159. На комерсиална повърхност от 23 000 кв.м паркът обособява 16 магазина с необятна гама от артикули за дома, фамилията и свободното време. Инвестицията в обекта е към 40 млн. лева, а новите работни места са повече от 300.

Сред марките, които отварят обекти в шопинг парка навън, са Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker, Pepco, Sinsay, Numero Uno, dm, Нечовешки магазин доктор Стефанов, Мебели Виденов, Sport Vision, Mat Star, TERRANOVA, KiK, TEDi и OPTICLASA. По мотив откриването обектите в комплекса оферират доста преференциални отстъпки и активации.

 Най-големият търговски парк в Югозападна България – HOLIDAY PARK Перник отвори порти

„ Всичко тук е  по-добро от най-хубавото, което сме правили до момента. Вярвам, че задаваме нови стандарти и демонстрираме неща, които никой не е правил до този миг. За мен това е най-красивият ритейл парк юридически в България до момента “, разяснява съоснователят на компанията притежател на комплекса – Видеолукс Холдинг, господин Тодор Белчев.

“Впечатлен съм, че за по-малко от година това място, което по-скоро беше нерегламентирано бунище, се трансформира в този оазис. Впечатляващо е в днешно време да намериш сътрудник строител, който освен да извърши периодите, само че и да направи оборудването впечатляващо ”, сподели кметът на Община Перник, господин Станислав Владимиров, по време на тържественото разкриване на комплекса.

Само през днешния ден, 16 юни, посетителите могат да се възползват от 15% отстъпка в „ Нечовешки магазин доктор Стефанов “, а магазин KiK подарява на първите 1500 пазарували от тях ваучер за отстъпка 20% при последващо извършване на покупки.

За всички, които не съумеят да посетят Перник в границите на деня, отстъпките не престават и през уикенда в магазини dm, LC Waikiki, New Yorker, Sport Vision и други. Веригата за дома и градината Praktiker предлага невероятни предложения за откриването в интервала 16-ти – 25-ти юни, а стилният бранд TERRANOVA провокира всички на 16-ти и 17-ти юни да посетят Перник, където ще имат опция да завъртят колело на шанса и да завоюват извънредни промоции.

Посетителите могат да се възползват от комфортен и безвъзмезден паркинг с над 520 паркоместа. Предвидено е и място за зареждане на електрически автомобили.

Инвеститор и притежател на е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Praktiker.

Компанията построява по едно и също време няколко ритейл плана в огромни градове на България, а до края на годината следва отварянето на  търговски паркове в Пазарджик, Стара Загора и Хасково. През май тази година бе направена и първа копка на Praktiker Красно село в София, който ще е на процедура и първият обект от планирания  в столичния квартал.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР