Редица от звездните двойки у нас ту се разделят, ти

...
Редица от звездните двойки у нас ту се разделят, ти
Коментари Харесай

Рачков и Мария рекордьори по брой раздели, Жени не брои изневерите на Тачо

Редица от звездните двойки у нас ту се разделят, ти се събират. Рекордьори обаче са Мария Игнатова и Димитър Рачков. Разделите на Мария и Рачков вече са изгубили численост. По последна информация двамата не поддържат връзки, въпреки че слуховете разнасят, че са вдигнали загадка женитба. Според близки до двойката краят е пристигнал  през 2017-а, само че шеговитият звук и положителните връзки, които двамата поддържат, основават  впечатление, че любовната история продължава.

На второ място се нареждат Жени Калканджиева и Тачо. Палитра от страсти не липсва и в тази връзка, като кулминационната точка пристигна с любовния триъгълник, който Тачо заформи със Зорница Линдарева.

Кали, която се слави със спонтанните си решения, нееднократно е показвала  вратата на своя обичан Влади. Случаите, в които двамата влюбени си споделят край, са най-малко 5, най-малко за толкоз се знае.

Емилия и Коко Динев се разделиха дефинитивно девет месеца след появяването на второто им  дете. И в случай че в този момент певицата е щастливо омъжена, то историята помни конфликтите и извиненията сред нея и предприемача. 

Близки и далечни са били Ненчо Балабанов и Йоанна. Преди време артистът постави точка на връзките си с певицата, само че двамата не престават да са в положителни другарски връзки. Ненчо и Йоанна се залюбиха по време на " Като две капки вода “, когато той завоюва шоуто.

Есмер и Благой Георгиев не стопират да пускат подправени клюки за раделите си. Дори ги упрекнаха в тенденциозен пиар, наблягайки, че това е методът да натрупат популярност. Семейните им войни започнаха година след брака, като Есмер недоволстваше от непрекъснатите отсъствия на Благо,
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР