Редица от участниците в дългоочакваното събитие в смесените бойни изкуства

...
Редица от участниците в дългоочакваното събитие в смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Какво казаха бойците преди SFC 6 в Арена Армеец

Редица от участниците в дълго чаканото събитие в смесените бойни изкуства SFC 6 в софийската зала “Арена Армеец” на 13 януари споделиха мнението си преди своите мачове пред българска аудитория.

Вижте тук изявлението на Даниел Златков!

Вижте тук изявлението на уредника Георги Анадолов!

 Пресконференция преди SFC 6 @@@

Антон Петров:
“Ще бъда на единствената среща по муай-тай. Два месеца я приготвяме, от две години не съм се бил в България. Ще покажа една доста добра борба и чист муай-тай.”

 Пресконференция преди SFC 6 @@@

Даниел Илиев: “Това ще е един от най-тежките ми боеве, противникът е най-тежкият в кариерата ми. Това е добър късмет да си сверя часовника. Чувствам се добре, квалифициран съм и упражнявам интензивно, ще дам всичко от себе си. Противникът ми беше заменен, само че такива неща стават, контузи се. Това е военен спорт и одобрявам нещата. Сегашният ми съперник е по-опитен и го одобрявам като предизвикателство. Следва да забележим какво ще стане.”

 Пресконференция преди SFC 6 @@@

Сергей Александров : “Противникът ми е много ексцентричен, по-висок от мен и играе сносно с крайници. Мисля, че ще се оправя, аз съм кандидат в мача, а той е първенец в категория до 75 кг. Надявам се на победа и този колан да остане в България. Ще направя огромна борба и каквото сабя покаже. "

 Пресконференция преди SFC 6 @@@

Антонио Грозев : “Тази година съм ново попълнение, благодаря за поканата. Подготвен съм, чакам с неспокойствие срещата ми. Смятам, че ще се оправя добре, поисквам на всички другари бойци триумфи, да се представим на равнище и да зарадваме българската аудитория с победа. "

 Пресконференция преди SFC 6 @@@

Живко Стоименов : “Здравейте на всички, веселя се, че сме част от такова огромно събитие. На профи кръга това ще е най-големият ми мач. Противникът ми е доста нападателен и ще би трябвало да го отвръщам. Изключително съм признателен за цялата подготовка и внимание, оказваме помощ на Дани Златков, неговият мач също не е за подценяване. Надявам се още веднъж да покажем, че българите сме бойци на европейско равнище. "

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР