Редица от атакуващите футболисти на Челси са недоволни от мениджъра

...
Редица от атакуващите футболисти на Челси са недоволни от мениджъра
Коментари Харесай

Напрежение в Челси: Тухел псувал футболистите, те недоволстват

Редица от атакуващите футболисти на Челси са недоволни от мениджъра на отбора Томас Тухел, изненадващо оповестява “Атлетик”. Германецът пое лондонския отбор на днешната дата преди тъкмо една година, а единствено няколко месеца по-късно победи с купата в Шампионската лига, което пък му донесе и наградата за треньор номер едно на ФИФА за 2021-а година.

През тази акция нещата на “Стамфорд Бридж” не се развиват толкоз безпрепятствено, а успеха над Тотнъм в неделя бе едвам втората в последните осем мача за “сините”.

Само доскоро повече от седмица обстановката в отбора бе смутена от изявление на Ромелу Лукаку, който съобщи, че не е благополучен в отбора, само че през днешния ден “Атлетик” оповестява, че той надалеч не е единственият. Редица от атакуващите играчи на отбора са извънредно недоволни от непоследователната селекция на Тухел и непрекъснатите промени в нападателен проект, което попречва построяването на каквито и да било разбирателства сред футболистите.

Друг главен проблем е отношението на Тухел към нападателите, включващо многото обиди и нецензурни изрази, които треньора употребява при всяка неточност на своите играчи, което разстроило някои от тях и те даже мислели за овакантяване на отбора. Играчи като Кристиан Пулишич и Калъм Хъдсън-Одой също по този начин са недоволни, че от играчи с чисто офанзивни функционалности, са били превърнати в халф-бекове.

За Кай Хаверц и Тимо Вернер пък бе платена солидната сума от над 120 милиона паунда в композиция, а двамата са почнали едвам един път мач от Премиър лийг като двойка в офанзивата на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР