Редица неочаквани обрати поднесе епизодът на Игри на волята“ тази

...
Редица неочаквани обрати поднесе епизодът на Игри на волята“ тази
Коментари Харесай

Приключението „Игри на волята: България“ завърши за Семира

Редица непредвидени обрати сервира епизодът на „ Игри на волята “ довечера. За изненада на всички в борбата за избавление завоюва Мани и за втора поредна седмица съумя да се избави и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир . Добрата й тактика и отлично показване изненада освен феновете, само че и участниците, а съплеменниците й бяха разочаровани от завръщането й. И този петък играта за избавление се трансформира във съдбовна за един от воините в „ Игри на волята: България “. В тестването за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше единствено едно – пътят й в най-екстремния формат завърши вечно.

„ Разочарована съм, че не съумях да застана по верния метод в тази съответна игра и изгубих равновесие, само че съм извънредно удовлетворена, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина “, сподели Семира минути преди да си тръгне от Арената.

В титанична елиминационна борба един против различен се изправиха Калоян от Бойци и Стратимир от Приключенци. С 30-килограмови вериги на врата си те трябваше да преминат редица трудности неколкократно, а победител бе първият събрал 300 точки с точна пукотевица на добре познатата от детството игра на „ фунийки “. Въпреки че до финала на извънредно тежката игра и двамата воини бяха равностойни, Стратимир се оказа по-точния стрелец и в профил Калоян.

„ Готов съм да се боря постоянно. Играта за мен занапред стартира, което доста ме изненада. Не знам къде отивам и кой ме чака там. Всичко за мен е като ново начало “, показа разгорещено Калоян откакто научи, че получава втори късмет да се бори за огромната премия в трети сезон на „ Игри на волята: България “ против Отшелника.

Как ще премине срещата на Калоян и Мартин? Ще се зарадва ли Мартин на по този начин упования мъжки дуел? Кое племе ще завладее Резиденцията, кое ще се грижи за прехраната си с труд в Стопанството и кое ще гладува на Дивата река? Каква ще бъде териториалната борба? – не пропускайте да разберете в „ Игри на волята: България “ в понеделник в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР