Редица министър-председатели на страни-членки на НАТО дават различни срокове за

...
Редица министър-председатели на страни-членки на НАТО дават различни срокове за
Коментари Харесай

Военни експерти: Две поколения не знаят как да се подготвят за военен конфликт

Редица министър-председатели на страни-членки на НАТО дават разнообразни периоди за започване на война. Преди два дни министър-председателят на Естония сподели, че до три години таква ще избухне. Те проучват обективното развиване на ситуацията и на тази база стигат до сходни заключения.   По-лошото е, че оценката на огромните стратегически центрове, които се занимават с мира, е, че двата спора - и в Украйна, и в Близкия изток, са тясно свързани. Те може да провокират радикална промяна на световната архитектура за сигурност. Това коментира в изявление за " Нова телевизия " специалистът по сигурност проф. Румен Кънчев.

По негови думи постоянно след огромен боен спор – следва още по-голям. „ Не можем да се съгласим с това, че откакто е приключил един огромен боен спор, човечеството си е взело поука. Войната е тъкмо толкоз нужен съставен елемент на обществото, колкото е и мирът ”, съобщи още проф. Кънчев.

Двамата посетители разясниха неналичието на наложителна военна работа у нас. „ Проблем е, че към този момент две генерации не са се готвили за война, не са служили в армията ”, изясни военният специалист Васил Данов и добави, че всички тиранични режими по света се нуждаят от боен спор, с цел да оправдаят своето битие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР