Редица български звезди неведнъж са били участници в криминални хроники

...
Редица български звезди неведнъж са били участници в криминални хроники
Коментари Харесай

Звездните български братя и техните издънки

 Редица български звезди нееднократно са били участници в престъпни летописи поради скандалните изцепки на своите родственици. Най-пресният образец е следващата издънка на Явор Бахаров, който преди дни за четвърти път злепостави известния си брат Захари, попадайки в ареста. Припомняме, че точно на 3 март предходната година Явор бе арестуван за побой над жена, след това над инцидентен минувач, а на всичкото от горната страна оказал гневна опозиция против полицейски чиновници, за което получи 9 месеца пробация.

През 2015 година Бахаров-младши пък налетя на журналистката и някогашна кореспондентка на предаването " Папараци “ Калина Паскалева, а през 2011-а беше задържан за владеене на марихуана. Няколко месеца по-късно още веднъж имаше разправии със чиновниците на реда, откакто потроши неоснователно предното стъкло на джип в центъра на София.

Невъздържаното държание на Бахаров-младши слага въпроса – той артист ли е, или се изживява като мутра. Непрестанните му изцепки към този момент стават застрашителни за бъдещето му, а най-лошото е, че петнят и безупречното име на брат му. Жалкото е, че в последно време артистът от " Стъклен дом " и " Тилт " е прочут повече с хулиганските си изяви, в сравнение с с професионалните. Дано Яворчо не е решил да пунтира някои известни холивудски неприятни момчета. А те  от време на време може да се държат предизвикателно и да прекаляват с някои вещества, единствено че в това време вършат забележителни функции и са идоли на целия свят.

" Явор има гений, само че е извънредно време да порасне. Все отново не е дете, към този момент е на 34 години. Ако не може да се оправи самичък, да потърси професионална помощ от психолог или психоаналатик. И не може по-големият му брат постоянно да му е опекун ", разясняват омерзени в арт гилдията.

Рекордьор в престъпните изцепки е братът на друга огромна звезда – Димитър Рачков. Петър Рачков неколкократно е бил клиент на Темида, като последното му нарушение е от предходната година, когато той се призна за наркодилър пред бургаския съд и се размина с условна присъда от 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години за разпространение на дрога. Черната овца в фамилията на обичания артист е с голям брой престъпни прояви, само че досега все съумява да мине метър и да не припари до пандиза.

Най-фрапиращият случай е от март 2017 година, когато Петър бе сгащен дружно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и принадлежности за производството й. При последвалия обиск в помпена станция в село Черни връх, където публично работи Рачков, беше открита и цяла нарколаборатория. Петър е хващан с подправена валута, както и три пъти да кара без брошура, само че досега постоянно се разминава единствено с леки санкции. Пред съда самият той призна, че работи на минимална заплата и се разгласи за обществено слаб. Очевидно по-големият му брат, с който непрестанно са в спор, въпреки всичко го съжалява и заплаща адвокатските му разноски.

В наркоскандал преди години бе забъркана и семейството на Димитър Бербатов поради незаконните прояви на по-малкия му брат Асен. Припомняме, че през 2012 година той бе изловен с кокаин в колата при рутинна инспекция, като дрогата бе скрита в детското столче на новородения му наследник. Впоследствие братът на футболната звезда получи 1 година условна присъда и санкция от 2000 лв., а преди този момент бе санкциониран и с още 1000 лв. за шофиране в нетрезво положение. До ден сегашен Митко не си е разрешавал да разяснява обществено неуспехите на брат си, макар че Асен към момента е незает и е на негова прехрана. Говори се, че Димитър неколкократно вдигал ръце от него, само че поради майка им Маргарита му прощавал.

През 2017 година и Христо Стоичков бе " на пангара “ около скандалното държание на дребния си брат Цанко. От години семейството на футболната легенда е в открита война, а роднините на Камата от време на време го афишират за " личност нон грата “. Братът на Ицо, който нееднократно е споделял, че цялостен живот е в сянката му, ядоса Христо, откакто бе тарашен от служители на реда посред централен бул. в Пловдив, след това пъхнат в бус и откаран за инспекция за опиати и алкохол. След случката Цанко разгласи гръмко в медиите, че ще съди страната за полицейски тормоз, само че след това се отхвърли от концепцията, тъй като брат му буен, че за прощален път член на фамилията го забърква в нечуван скандал, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР