Редица авиокомпании отмениха или намалиха броя на полетите си от

...
Редица авиокомпании отмениха или намалиха броя на полетите си от
Коментари Харесай

Външно министерство с важна информация за полетите от Великобритания и Испания до София

Редица самолетни компании анулираха или понижиха броя на полетите си от и до Англия и от Испания до София. Министерство на външните работи още веднъж приканва българските жители да не пътуват зад граница, с изключение на при последна нужда.

Към днешна директни полети към България от Англия извършват следните самолетни компании: “България Еър ”, “Бритиш Еъруейс ”, “ИзиДжет ”, “Райънеър ” и “Уизеър ”. Директни полетите се извършват по следните направления:
– Манчестър – София (Изи Джет)
– Ливърпул – София (Райън Еър)
– Бирмингам – София (Райън Еър)
– Лондон – Варна (Уизеър)
– Лондон – Пловдив (Райън Еър)
– Лондон – София (България Еър)
– Лондон – София (Бритиш Еъруейс)
– Лондон – София (Райън Еър)
– Лондон – София (Изи Джет)
– Лондон – София (Уизеър)

„ Райън Еър “ предлага на всички свои клиенти, чийто полети са били анулирани, да презаверят своите билети за полет до 25 март 2020 година, когато се чака броят на полетите да бъде доста сведен.
„ България Еър “ има анулирани полети на с 22, 23, 27, 29 март, както и 1 и 25 април. Очаква се вариантите за директни полети до България да бъдат все по-ограничени във времето. Към момента няма ограничавания за осъществяване на летищен трансфер и директен престой на територията на Обединеното кралство.

Испания към този момент не планува затваряне на своето въздушно пространство, само че следва да се подчертае, че сега няма директни полети сред Испания и България. В директните зони на летищата българските жители кардинално могат да изчакат идващ полет.

„ България еър “ разгласи, че от 18 март до края на месеца ще бъдат анулирани всички полети от и до Мадрид, Палма де Майорка и Малага. Също по този начин, за интервала няма планувани полети сред София и Барселона.

Към днешна дата от летището във Валенсия се реализират полети за Виена, Лондон, Бристол, Париж, Бордо, Айндховен, Франкфурт, Будапеща, Киев и Лисабон.
От летището в Аликанте се реализират полети за Хелзинки, Осло, Бремен, Хамбург, Берлин, Брюксел, Тулуза, Бристол, Лондон, Единбург, Бирмингам, Дъблин, Ливърпул и Лийдс.

От летището в Палма де Майорка се реализират полети до следните дестинации: Валенсия, Мадрид, Барселона, Цюрих, Стокхолм, Копенхаген, Донкастър, Манчестър, Бирмингам, Лондон, Берлин, Дюселдорф, Франкфурт, Щутгарт, Кьолн, Хановер, Хамбург, Карлсруе, Мюнхен, Бремен, Лайпциг, Нюрнберг и Дортмунд.
От летището в Кастельон се реализират полети до Лондон и Будапеща.

До 04.04.2020 са анулирани всички директните полети от Валенсия и Аликатнте за София на компанията „ Wizz air “. След посочената дата ще се реши дали полетите ще бъдат възобновени или анулацията ще бъде удължена.

МВнР настоятелно поучава българските жители, които възнамеряват да се завърнат в България през сегашния месец да имат поради оповестените от самолетните компании графици на полети, да си обезпечат в точния момент билети до София, както и да се осведомят за възможни промени и форсмажорни условия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР