Редакционният екип ви представя най-важното за деня. ПАРНОТО ЩЕ ПОСКЪПНЕ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня. ПАРНОТО ЩЕ ПОСКЪПНЕ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 3 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня.
ПАРНОТО ЩЕ ПОСКЪПНЕ С 22% ОТ 1 ЮЛИ Пожарна охрана СМЕТКИ НА КЕВР
Топлинната сила да нарастне с към 22 % от 1 юли 2020 година по отношение на в този момент настоящата си цена, която бе изменена през май, плануват от Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Утре комисията ще огласи навън съвещание отчета си за бъдещата едногодишна цена на парното и топлата вода.
ФИРМИ НА АРЕСТУВАНИТЕ БРАТЯ БОБОКОВИ СА ПОЛУЧИЛИ ПАРИ Пожарна охрана МЯРКАТА " 60 НА 40 "
Фирми на братята Атанас и Пламен Бобокови, които бяха погнати от Спецпрокуратурата и задържани по така наречен дело " Боклукгейт ", са се възползвали от антикризисната мярка " 60 на 40 ". Това излиза наяве от оповестените в уеб страницата на Националния застрахователен институт (НСИ) информации за подкрепените сдружения в България.
БАНОВ ЩЕ ПРОВЕРЯВА ПРЕДМЕТИ, СТОПАНИСВАНИ ОТ ФОНДАЦИЯ „ БРАТЯ БОБОКОВИ "
Върховната административна прокуратура разпореди на министъра на културата инспекция на предмети, стопанисвани от Фондация „ Братя Бобокови " /Нумизматичен музей - Русе/.
Д-Р МАНГЪРОВ: НЯМА ДА ИМА ВТОРА ЕПИДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС НАЕСЕН
Няма да има втора зараза от ковид наесен. Това предвижда в Русе експертът по инфекциозни заболявания доцент доктор Атанас Мангъров, който взе участие в медицински конгрес за COVID-19, съобщи БГНЕС.
АТАНАС БОБОКОВ съдебна експертиза ОТКАЗВА ОТ ПОСТА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР В „ МОНБАТ ”
Бизнесменът Атанас Бобоков разгласи, че се отдръпва от поста изпълнителен шеф на компанията за батерии „ Монбат ” АД. Това излиза наяве от негово изказване, публикувано от компанията до борсата. Той обаче остава ръководител на Съвета на шефовете.
ASSOCIATED PRESS ПОКАЗА, ЧЕ КИТАЙ Е КРИЛ ОТ СЗО ЗА КОРОНАВИРУСА
През януари, 2020 година, Световната здравна организация обществено похвали Китай за бързата му реакция по отношение на новия ковид SARS-CoV-2 и епидемията в Ухан. От организацията нееднократно похвалиха китайското държавно управление, че " неотложно " е споделило информация за генетичния генезис на вируса и даже акцентираха, че транспарантните дейности на Китай са били " доста впечатляващи.
КАК ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ - ОСНОВНА ИДЕЯ Е ДА съдебна експертиза ПРАВЯТ ПО-МАЛКИ
Заради дефицита на детски градини и ясли в София, трансформират наредби. Три разпореждания, регламентиращи условията за нов градеж и действието на детски заведения са оповестени за публично разискване на 2 и 3 юни за период от 2 седмици - до 16 юни.
Пожарна охрана СЛЕДИТЕ НА КОРОНАВИРУСА – КЪДЕ Е В БЪЛГАРИЯ, ИЗЧЕЗНА ЛИ ИЛИ МАСОВО Гражданско отделение ПРЕБОРВАМЕ ЛЕСНО?
Каква диря остави новият ковид SARS-CoV-2 в България? За да знаем сигурно, би трябвало да има по-широк взор на епидемиологичната картина, а това се реализира с повече проби. Точно това се пробват да създадат няколко частни лаборатории от над два месеца насам. Те се сплотиха и сътвориха профилирана платформа, където качват резултатите от всички разнообразни типове проби за COVID-19, които вършат.
БОРИСОВ: НА 15 ЮНИ ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ВСИЧКО, ДА ОСТАНАТ САМО СОЦИАЛНИТЕ МЕРКИ
След 15 юни остават единствено обществените ограничения. Това сподели при започване на постоянното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов. Министър-председателят се обърна към министрите да съблюдават заповедта за носене на маски.
СЪДРУЖНИК НА БОЖКОВ ИЗВЪРТЯ ИСТОРИЯТА МУ ЗА ДАВАНИ ПОДКУПИ НА ВЛАСТТА
Не, в никакъв случай не сме давали подкупи на властта и ГЕРБ. Възможно е да не съм знаел, че Васил Божков е давал рушвети на властта. Доколкото го познавам, той в никакъв случай не би платил от името на всички свои съдружници, а би ги предиздвикал да платят вместо него. Това съобщи някогашният съучастник на Божков Цветомир Найденов, притежател на Efbet.
НОВИ 101 СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В районен съд МАКЕДОНИЯ
През последните 24 часа в районен съд Македония са осъществени 974 теста и са регистрирани 101 нови случая на инфектирани с ковид, заяви здравното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР