Редакционният екип ви представя най-важното за деня. БИВОЛЪ ИЗВАДИ ПРЕДПОЛАГАЕМ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня. БИВОЛЪ ИЗВАДИ ПРЕДПОЛАГАЕМ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 5 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня.
" БИВОЛЪ " ИЗВАДИ ПРЕДПОЛАГАЕМ СИГНАЛ НА БОЖКОВ КОЛКО ГОЛЯМ ПОДКУП Е ДАЛ НА БОРИСОВ
" За интервал от по-малко от 3 години, от 2017 година до края на 2019 година, съм предал непосредствено на министър Владислав Горанов и на министър-председателя Бойко Борисов над 60 млн. лв. по тяхно искане и предписание ". Това е написал обвиненият предприемач Васил Божков в сигнал до прокуратурата, твърди уеб сайтът " Биволъ ", който разгласява текста на 5 юни по здрач.
БОЙКО БОРИСОВ: ЗАКЛЕВАМ съдебна експертиза ВЪВ ВСИЧКО СВЯТО, ЕДИН ЛЕВ НЕ СЪМ ВЗЕЛ ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ
Взехме бизнеса на Божков в интерес на страната. От него съм получавал единствено една пура, в никакъв случай не съм вземал пари. Няма по какъв начин той да те обича, като е дезертьор, алена бюлетина от Интерпол, 18 обвинявания. Това съобщи пред " Панорама " министър председателят Бойко Борисов.
" БИВОЛЪ " ОБВИНИ ДОГАН, ЧЕ Е ВЗЕЛ С ИЗМАМА Народоосвободителна въстаническа армия ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА ПРИ РОСЕНЕЦ
Нов пристан, дълъг към 200 метра, се е появил пред сарая на Ахмед Доган в Росенец - без ниро един строителен документ, твърди уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ ".
СИМЕОНОВ: ПРЕДЛАГАМЕ ЗАЛИ ЗА ХАЗАРТНИ ИГРИ В КУРОРТИТЕ И ПЕТЗВЕЗДНИТЕ ХОТЕЛИ
Нов законопроект по тематиката " Хазарт ". Негови основатели са НФСБ. " Внесохме законопроект, който е втората крачка против пандемията от хазартна взаимозависимост ", съобщи пред публицисти н Народното събрание водачът на партията Валери Симеонов. Предлагаме да съществуват зали за хазартни игри в националните курорти и петзвездните хотели, означи още той.
КОЛЕКЦИЯТА НА БОЖКОВ: КОЛКО ПРЕДМЕТА Е ИЗЗЕЛА ПРОКУРАТУРАТА, КОЛКО СА РЕГИСТРИРАНИ ОТ НЕГО?
Във връзка с следствието по досъдебното произвеждане, по което Васил Божков е притеглен към наказателна отговорност за осъществени закононарушения срещу финансовата и данъчната системи, дейностите по претършуване и изземване в постройката на „ НОВЕ ИНТЕРНАЛ “ ЕООД на ул. “Московска “ № 43 в гр. София са почнали на 30.01.2020 година с позволение на Специализирания углавен съд. Това оповестиха от държавното обвиняване.
БОЖКОВ ПОКАЗА СХЕМА НА КОРУПЦИЯ И РЕКЕТ С ХАЗАРТА НА ПРОКУРАТУРАТА
Васил Божков сподели скица на корупция и рекет с
хазарта на прокуратурата. В нова обява в обществената мрежа Фейсбук обвиненият предприемач, който се намира в Дубай, означи, че сигналът, който е подал до държавното обвиняване у нас, е сериозен.
КАК В Съединени американски щати УЧАТ ПОЛИЦАИТЕ ДА УБИВАТ? (ВИДЕО)
Един от най-търсените полицейски инструктори в Съединени американски щати, военният психолог Дейв Гросман учи чиновниците на реда да са подготвени да убиват на работа – " прочувствено, духовно и психически ", написа Business Insider.
ЕВРОПОЛ С НОВ ЦЕНТЪР ЗА БОРБА С ФИНАНСОВАТА И ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ
Европейският съюз сътвори звено от следователи поради предстоящото повишаване на финансовите закононарушения в икономическата рецесия, провокирана от пандемията от COVID-19, и измамите с държавни дотации, съобщи Ройтерс. Европейският център за финансови и стопански закононарушения ще бъде под шапката на Европол и в него ще работят 65 анализатори, които ще събират и обменят информация.
КЕВР: " ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ " ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАНАТА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ
След правенето на изравнителните сметки за отоплителния сезон " Топлофикация София " ЕАД би трябвало да показа на всички клиенти в тестваните жилищни здания информация за действително изразходваната от тях и фактурирана топлинна сила за интервала декември 2019 – март 2020 г, както и дължимите суми от корекции.
ИГРИ СЪС СТАТИСТИКАТА: ЗАЩО НАМАЛЯХА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОРОНАВИРУС В ИСПАНИЯ?
Испания скърби за жертвите на ковид. 10-дневен народен печал е разгласен в страната. Но тъкмо броят на жертвите на вируса е на път да провокира скандал поради подозрения за неточности в статистиката, които никой досега нито опровергава, нито изяснява.
ЩЕ СТИГНЕМ ЛИ В БЪДЕЩЕ ДО ШОКИРАЩ ИЗБОР ЗА ЛЕЧЕНИЕ – КОРОНАВИРУС ИЛИ РАК
Ново проучване на китайски учени подсказва, че е допустимо медикаменти за надзор на високо кръвно налягане (хипертония) да оказват помощ в случаи с заболели от ковид (COVID-19). Тази вест разгласява една от най-авторитетните осведомителни организации в света Reuters.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР